Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore

Lektyra Shkollore - Kalamajtë e pallatit tim

Lektyra Shkollore - Kalamajtë e pallatit tim

Regular price €5,00 EUR
Regular price Sale price €5,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Bedri DEDJA

Romani ka në qendër të subjektit të tij një sekret, që autori e zbulon në fund të librit, një ditar, që tregon jetën dhe aventurat e përditshme të kalamajve të një pallati në Tiranë dhe një fqinji të tyre të ri, që për ters, i thyejnë gjithmonë xhamat e shtëpisë.

Përmban fjali me strukturë më të përbërë. Ideal për moshat 8-10 vjeç.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)