Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Influenca e Perandorisë Austro-Hungareze në ndërtimin e kombit shqiptar 1896-1908

Influenca e Perandorisë Austro-Hungareze në ndërtimin e kombit shqiptar 1896-1908

Regular price €19,99 EUR
Regular price Sale price €19,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Teodora TOLEVA

Gjatë shekullit XIX për të krijuar shtetet e veta, kombet etnike luftojnë kundër perandorive, ndërsa gjatë shek. XX shtetet krijojnë kombet politike.

Debati rreth çështjes se cili komb është etnik (natyral) apo politik (artificial) nuk pushon, sepse lidhet dhe me një çështje tjetër: sa historik dhe “shtetbërës” është një komb?

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)