Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Ikja e shtërgut

Ikja e shtërgut

Regular price €9,99 EUR
Regular price Sale price €9,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Ismail KADARE

Ikja e shtërgut është shkruar në vitin 1986 dhe është ruajtur në një bankë në Paris.
Në vitin 1998, Ismail Kadare e ka ripunuar dhe, po këtë vit është botuar në frëngjisht, në gazetën Le Monde.
Ky është i dytë në shqip, në të dy motërzimet, bashkë me një bisedë të shkrimtarit për të.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)