Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit 5

Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit 5

Regular price €15,99 EUR
Regular price Sale price €15,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

J. K. ROWLING 

Në vitin e tij të pestë në Shkollën e Magjisë dhe Magjisë në Hogwarts, Harry Potter konsiderohet si një i çmendur, me ministrin për Magjinë, Cornelius Fudge, që përgënjeshtron zyrtarisht zbulimet e adoleshentit dhe drejtorit të tij, Dumbleore. Duke thënë se Lordi i tmerrshëm Voldermort është kthyer.

Një profesor i ri në Hogwarts refuzon të mësojë teknika magjike mbrojtëse, dhe kështu Harry krijon një grup rezistence nëntokësore, të quajtur Ushtria e Dumbledorit, sipas Urdhrit të Feniksit.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)