Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit 4

Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit 4

Regular price €14,99 EUR
Regular price Sale price €14,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

J. K. ROWLING 

Viti i katërt në shkollën Hogwarts shënohet nga Turneu Trimagjistar.

Pjesëmarrësit zgjidhen nga kupa e famshme e zjarrit, e cila është në origjinën e një skandali. Ajo zgjedh Harry Potterin ndërsa ai është nën moshën ligjore.

Pasi kapërceu një sërë testesh fizike gjithnjë e më të vështira, ai më në fund përballet me Ai-që-nuk-duhet-të-emërohet.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)