Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Harry Potter dhe Fëmija i mallkuar

Harry Potter dhe Fëmija i mallkuar

Regular price €15,99 EUR
Regular price Sale price €15,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

J. K. ROWLING, Jack THORNE dhe John TIFFANY

Botim special

Bazuar në një histori të re origjinale, Harry Potter dhe fëmija i mallkuar një vepër e re teatrale nga Jack Thorne, është historia e parë zyrtare e Harry Potterit e shfaqur në teatër.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)