Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes 7

Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes 7

Regular price €15,99 EUR
Regular price Sale price €15,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

J. K. ROWLING

Pa udhëheqjen dhe mbrojtjen e mësuesve të tyre, Harry, Roni dhe Hermiona janë në një mision për të shkatërruar horkrukset, origjinën e pavdekësisë së Voldemortit.

Edhe pse më shumë se kurrë ata duhet të mbështeten tek njëri-tjetri, forcat e së keqes kërcënojnë t'i copëtojnë. Vdekjangrënësit e Voldemortit kanë marrë përsipër Ministrinë e Magjisë dhe Hoguortsit dhe ata janë në kërkim të Harry-t.

Gjithashtu Harry dhe miqtë e tij përgatiten për përballjen e fundit.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)