Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Harry Potter dhe dhoma e të fshehtave 2

Harry Potter dhe dhoma e të fshehtave 2

Regular price €10,99 EUR
Regular price Sale price €10,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

J. K. ROWLING
 

Qëkur Harry kthehet në shtëpi për pushimet verore, Dërslit sillen keq dhe diçka i fshehin. 

Harry mezi pret të kthehet në shkollën e tij të dashur në Hoguorts. Por tamam kur ai po bën gati valixhet, merr paralajmërimin : 
Në Hoguorts i kërcënohet një fatkeqësi. Dhe fatkeqësia ndodh. Dikush i shndërron nxënësit e Hoguortsit në gur. Mbase është Drako Mallfoi, rivali më i rrezikshëm ? 
Mbase është edhe Hagridi, e kaluara e fshehtë e të cilit tashmë del në dritë ?

Apo mos është dikush për të cilin ka më shumë dyshime... Harry Potter vetë !?

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)