Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Gëzuar Ditëlindjen Pepa

Gëzuar Ditëlindjen Pepa

Regular price €3,00 EUR
Regular price Sale price €3,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Pepa ka ditëlindjen dhe është shumë e emocionuar. Në festën që do të organizohet, do të ketë shumë lojëra dhe dhurata. Urraaaa! Por a do t’i realizohet Pepës dëshira që do të shprehë kur të fikë qirinjtë e tortës?

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)