Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Fjalori im i parë i Anglishtes

Fjalori im i parë i Anglishtes

Regular price €19,99 EUR
Regular price Sale price €19,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Fjalor Anglisht - Shqip dhe Shqip - Anglisht 

- Mbi 6000 fjalë për pjesën anglisht-shqip dhe 3000 për pjesën shqoip-anglisht;

- të gjitha fjalët dhe shembujt nga anglishtja të shoqëruara edhe me mënyrën si lexohen në shqipe; 

- rubrika dhe tabela gramatikore që përmbajnë vërejtje për përdorimin e veçante të fjaleve ose për ndryshime në krahasim me shqipen;

- figura të mrrekullueshme, me ngjyra, të zgjedhura me kujdes që plotësojnë shpjegimet e fjalëve;

- dhjetëra fjalë të urta;

- etj…

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)