Skip to product information
1 of 1

Libraria shqiptare në diasporë

Djaloshi dhe kali

Djaloshi dhe kali

Regular price €9,99 EUR
Regular price Sale price €9,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

C.S. LEWIS

Në Narnie, ku kuajt flasin ... ku komplotohet ... ku fati të pret.

Në një udhëtim të pashpresë, dy të arratisur takohen dhe bashkojnë forcat. Edhe pse ata vetëm kërkojnë t'i shpëtojnë jetës së vështirë dhe të kufizuar, shpejt do ta gjejnë veten në qendër të një beteje të tmerrshle.
Është një betejë që do të vendosë fatin e tyre dhe vetë fatin e Narnies.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)