Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Djali me fustan

Djali me fustan

Regular price €10,99 EUR
Regular price Sale price €10,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

David WALLIAMS 

Denisi jeton në shtëpinë mërzitshme të një rruge të mërzitshme të një qyteti të mërzitshëm. Por ai gati zbulon se, kur mendja hapet, jeta s'bëhet veçse e mërzitshme! Keni për të qeshur, keni për të qarë dhe, me ta takuar Denisin, ai s'ka për t'u ndarë më kurrë prej jush.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)