Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Çe - Ditari (Che Guevara)

Çe - Ditari (Che Guevara)

Regular price €12,99 EUR
Regular price Sale price €12,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Ernesto GUEVARA

"CIA nuk druante askënd aq shumë sa Che Guevarën, sepse ai zotëronte kapacitetin dhe karizmën e nevojshme për të drejtuar betejën kundër shtypjes politike nga hierarkitë që ishin në pushtet në vendet e Amerikës Latine" - Philip Agee, ish-agjent i CIA-s.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)