Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Bageti e Bujqësia Lulet e verës Vjersha të tjera

Bageti e Bujqësia Lulet e verës Vjersha të tjera

Regular price €6,99 EUR
Regular price Sale price €6,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Naim FRASHËRI

Në lirikën naimiane është përfaqësuar njeriu i asaj kohe, një kompleksitet ndjenjash e mendimesh, me vrulle të papërmbajtura patriotike, i etur për dituri e përparim.

Hasim gjithashtu poetin e trazuar nga ndjenja e paragjykime mistike, ndonjëherë edhe me rënie shpirtërore për jetën personale, me dashuri të sinqertë e të pastër për njeriun dhe me shpresë se do të arrihet mirëkuptimi dhe harmonia shoqërore, i dhënë në dashuri, por i paçliruar prej patetikës platonike, adhurues i natyrës, himnizues i trimërisë e i atdhedashurisë.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)