Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Antikrishti - Mallkimi i kishtërimit

Antikrishti - Mallkimi i kishtërimit

Regular price €7,99 EUR
Regular price Sale price €7,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Friedrich NIETZSCHE


Në këtë libër, Niçe është shumë kritik ndaj fesë së institucionalizuar dhe klasës së priftërinjve, nga e cila megjithatë ai vet rrjedh. Pjesa më e madhe e librit është kështu një sulm sistematik, logjik dhe i detajuar ndaj interpretimeve të fjalëve të Krishtit nga Shën Pali dhe ata që e pasuan atë.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)