Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

9 nëntori

9 nëntori

Regular price €14,99 EUR
Regular price Sale price €14,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Colleen HOOVER

Një ditë para se të shpërngulet në një qytet të ri, Falona njihet me Benin, një djalë që aspiron të bëhet shkrimtar.
Tërheqja tyre e menjëhershme bën që ta kalojnë bashkë ditën e saj të fundit në Los Anxhelos. Jeta e saj e qetë dhe e padukshme do të kthehet në frymëzmin e Benit për librin e tij. Në vitet që do të pasojnë, mes mardhëniesh dhe trazirash të ndryshme në jetën e secilit, ata do të takohen rregullisht një herë në vit, në të njëjtën datë… deri kur Falona të fillojë të dyshojë në sinqeritetin e Benit për lidhjen e tyre.

A mundet një  histori e tillë të quhet histori dashurie, edhe pse përfundon me thyerje zemrash? 

 

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)