Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

33 strategjitë e luftës

33 strategjitë e luftës

Regular price €20,99 EUR
Regular price Sale price €20,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Robert GREENE

 

 Nga autori best-seller, vijnë të qëmtuara shkëlqyeshëm strategjitë e luftës që mund të na ndihmojnë të fitojmë mjeshtëri në botën moderne. 
Duke përfshirë kulturat mbarëbotërore dhe duke sintetizuar dhjetëra tekste politike, filozofike dhe fetare, 33 Strategjitë e Luftës është një udhëzues gjithëpërfshirës për lojën delikate të jetës së përditshme. 
Bazuar në mësime të thella, të përjetshme, ilustruar me bollëk me shembuj të gjenialitetit dhe marrëzisë së të gjithëve, nga Napoleoni te Margaret Thatcher dhe Hanibali te Uliks S. Granti, te diplomatë, të ashtuquajturit kapitenë industrie, deri te shpatarët samurajë.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)