Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

101 esetë që do t’ju ndryshojnë mënyrën e të menduarit

101 esetë që do t’ju ndryshojnë mënyrën e të menduarit

Regular price €14,99 EUR
Regular price Sale price €14,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Brianna WIEST

“101 esetë që do t’ju ndryshojnë mënyrën e të menduarit”, bestselleri global dhe fenomeni i medieve sociale është një koleksion i shkrimeve më të dashura të autores Brianna Wiest. Meditimet e saj përfshijnë arsyen pse duhet të ndiqni qëllimin për pasionin, të përqafoni mendimin pozitiv, të shihni mençurinë në rutinën e përditshme dhe të bëheni të vetëdijshëm për paragjykimet që krijojnë mënyrën se si e shihni jetën. Disa nga këto pjesë nuk janë lexuar më parë, kurse të tjerat janë lexuar nga miliona njerëz në mbarë botën. Pavarësisht nga kjo, çdo kapitull do t’ju bëjë të mendoni: “Kjo ide më ndryshoi jetën”.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)